Ringstad Transport er din leverandør av transport- og logistikktjenester på Østlandet!

Våre Tjenester

Lastebil Lastebil

Termotransport

Ringstad Transport frakter alt gods som har behov for temperert transport, som frukt, meieriprodukter, maling, kjøtt og fisk. Vi tar oppdrag innen frysetransport, kjøletransport og varmetransport.

Les mer

Budbil / Express

Budbil er det beste alternativet når du vil være fullstendig trygg på at leveransen kommer frem i tide. Varen går direkte fra avsender til mottaker, og du kan holde kontinuerlige kontakt med sjåføren underveis. Vi sender budbiler i hele Norge, uavhengig av størrelsen på lasten.

Les mer

Lager

Har du behov for varehotell, korttidslagring, langtidslagring, ommerking eller pakking? Vi har en egen lagerterminal på Årvoll i Moss, like ved E6, med opptil 1200 pallplasser. Lokalet er moderne, frostfritt og garantert fritt for skadedyr.

Les mer

Omlast

Tilgjengelig for omlasting - akkurat når det passer deg! Terminalen vår ligger like ved E6, et par minutters kjøring fra Marché Rygge. Den er utstyrt med tre lasteramper, snile og truck.

Les mer

ADR - Farlig gods

Behov for ADR-transport? Vi har den nødvendige kompetansen og sertifiseringen for å håndtere farlig gods. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi håndterer ADR-transport.

Les mer

Stykkgods

Ønsker du hjelp til å planlegge lønnsomme transportløsninger for bedriften din? Det lønner seg å velge Ringstad Transport! Vi frakter stykkgods på en rimelig og effektiv måte, med Norges kanskje hyggeligste sjåfører.

Les mer

Partilast

Skal du sende en pall eller flere lass? Vi tar jobben! Lastebiltransporten vår har ingen begrensninger, verken når det kommer til størrelse på lasten eller geografisk område. Vi sender partilast i hele Norge.

Les mer