Våre elektroniske løsninger

I en hektisk hverdag kan manuell ordrebehandling bli tidkrevende og uoversiktlig. Feilmarginene blir også større ved manuell håndtering. Vi har derfor i en årrekke prioritert elektroniske løsninger knyttet til vår ordrebehandling. Fordelen med dette er blant annet redusert manuell håndtering, sanntidsoppdateringer på sendinger og all ordrehistorikk samlet på ett sted.

Fordeler med elektroniske løsninger

Vi tilbyr to ulike løsninger for elektronisk ordrebehandling: EDI og Kundeweb via våre nettsider. Med disse elektroniske løsningene får du mulighet til å:

  • Bestille transport
  • Se status for pågående oppdrag
  • Søke i historikk, eksportere historikk til Excel
  • Se digitale signaturer og/eller skannede fraktbrev
  • Skrive ut frakt-dokument på bookede ordre (SIS, CMR, etiketter)
  • Se priser på en ordre
  • Skrive ut fakturakopier
  • Endre innstillinger (Passord og varslingsmelding)
  • Endre eller legge til brukere av kundeweben

Hva er EDI?

For kunder med flere forsendelser og et større antall bestillinger passer EDI ypperlig som bestillingsverktøy. EDI innebærer en overføring av data fra et IT-system til et annet, og opplysningene kan gjenbrukes direkte til og fra ordre- og fakturasystem hos deg. Dette betyr færre inntastinger for deg, færre feilkilder og dermed hurtigere og mer effektiv behandling av informasjonen
Det kreves en fast integrasjon mellom deg som kunde og vårt operativsystem. Kundens produserte ordre kan slippes over til vårt system og derifra rett inn i trafikkledelsen.

Hvordan fungerer booking via web?

Ønsker du ikke EDI-booking kan vår Kundeweb være et veldig godt alternativ. Vi registrerer en bruker for deg og evt andre i din bedrift som har behov for å booke transport. Vi har laget en enkel og oversiktlig bruksanvisning som du får tilsendt sammen med brukernavn og passord. Vi tar også gjerne en gjennomgang sammen med deg, for å trygge deg på de elektroniske løsningene.

Du logger selv inn på vår Kundeweb og registrerer dine bookinger. Du vil motta en ordrebekreftelse på at din booking er registrert. Vi kontakter deg dersom ytterligere informasjon er nødvendig.

Statusoppdatering pr e-post direkte til deg

Med våre elektroniske løsninger kan vårt transportstyringssystem sende automatiske tilbakemeldinger til deg eller dine kunder via e-post, i takt med at transporten utvikler seg. Du sparer tid, samtidig som dine kunder får bedre service.

Du velger selv om du ønsker varsling ved lasting eller lossing, eventuelt begge deler. Du kan også velge varsling permanent i alle ordre eller kun en enkelt ordre. Mulighetene er mange og vi bistår deg gjerne med å komme frem til optimale løsninger for nettopp din bedrift.

Send fraktforespørsel

Fyll ut skjemaet med dine fraktopplysninger, så sender vi deg pris på ditt fraktoppdrag i løpet av kort tid. Allerede kunde? Klikk her!

Steg 1 av 3

Fyll inn firmainformasjon Fyll inn din informasjon

Steg 2 av 3

Laste- og losse-informasjon

Lastested
Lossested
{{ ++i }}.
Legg til sted

Steg 3 av 3

Fraktinformasjon

Takk for din forespørsel

Vi svarer deg så fort vi kan innenfor våre ordinære arbeidstider.

For hasteoppdrag, ring vår døgnbemannende telefon på +47 92 88 18 98

Til forsiden