Ringstad Transport er din leverandør av transport- og logistikktjenester på Østlandet!

Gourmetvarer fra Østfold

gourmet

En sann gourmet har inngående kunnskap om råvarer, krydder, tilbereding av mat, smakskombinasjoner, anretning og presentasjon av matretter. En gourmet har velutviklede smaksløker som setter vedkommende i stand til å verdsette det utsøkte og skille det fra det mangelfulle og ordinære (Wikipedia). Kvalitet er derfor et viktig stikkord og GourmetCompagniet skal være en høykvalitetsleverandør. Det forplikter.

GourmetCompagniet produserer og leverer påleggssalater, kaldfremstilte sauser og dressinger til storhusholdninger og dagligvare. Bedriften ble etablert i år 2000 etter et oppkjøp av Odd Lande Ferskvare, som var kjent for sine kvalitetsprodukter. Da fulgte også ansatte og firmaets salgs- og distribusjonsnett med. Samme år som oppkjøpet fant sted, startet også firmaet med egen produksjon av majones og majonesbaserte delikatesser og salater.

I dag produserer firmaet, utenom sauser, salater og dressing, sild og marinader til kjøtt for store produsenter som Nortura. Og landets pizzarestauranter er storforbrukere av GourmentCompagniets rømmedressing, som har blitt så populær at mange av dem velger å kalle dressingen deres egen.

Emballasjen til disse produktene leveres og lagres på Ringstad Transport sitt lager i Moss. Herfra frakter Ringstad emballasjen videre, på bestilling, til GourmetCompagniets produksjonslokaler i Råde. Når produktene er klare, transporterer Ringstad dem videre til sluttkunde.

Høsten 2003 signerte GourmentCompagniet sin første samarbeidsavtale med faste leveringer til Shell Norge, distribuert igjennom Norges Gruppen. Avtalen var 3-årig og omhandler alle tilbehørsproduktene som dressing og salater.

I tillegg til standardproduktene, kan også GourmentCompagniet produsere på oppdrag fra kunder. De har bygget seg opp en stor database med oppskrifter og har en rekke velsmakende produkter som er ferdig utprøvd og ligger tilgjengelig. Kravene til nyvinning og kvalitet har for Gourmetcompagniet resultert i bred erfaring i å framstille spesialdesignede produkter i stor og liten skala. I tillegg leverer de også flere av sine standardprodukter som bulkvare til videre produksjon.

logo

En sann gourmet har inngående kunnskap om råvarer, krydder, tilbereding av mat, smakskombinasjoner, anretning og presentasjon av matretter. En gourmet har velutviklede smaksløker som setter vedkommende i stand til å verdsette det utsøkte og skille det fra det mangelfulle og ordinære (Wikipedia).