Ringstad Transport - Moss

logo

Gourmetvarer fra Østfold

GourmetCompagniet produserer og leverer påleggssalater, kaldfremstilte sauser og dressinger til storhusholdninger og dagligvare. Bedriften ble etablert i år 2000 etter et oppkjøp av Odd Lande Ferskvare, som var kjent for sine kvalitetsprodukter.

Les mer
logo

Miljøvennlige oppvarmingsløsninger

Vaillant Group Norge AS ble grunnlagt i 2008 og har siden sommeren 2011 hatt sitt norske hovedkontor i Vestby. Vaillant er en av Europas ledende produsenter innenfor innovativ oppvarmings- og varmtvannsproduksjon.

Les mer
logo

Krevende gods krever sin transportør

Rival leverer skyvedører og innredningssystemer til privat- og bedriftsmarkedet. Firmaet ble etablert i 1993 og har 23 medarbeidere. Garderobeløsningene er alle egenutviklet og produksjonen foregår i møbelfabrikken på Vestby, ca 4. mil sør for Oslo, hvor også administrasjonen er lokalisert.

Les mer
logo

Matvarer til dagligvarehandelen og storhusholdning.

ØFAS (Østlandske Formidling AS) er leverandør av matvarer til dagligvarehandelen og storhusholdning. De leverer sjømat, vilt, kjøtt, grønnsaker, ris, hermetikk, sauser og spesialprodukter. Spesialprodukter importeres fra hele verden og forretningsidéen er å få disse spennende matvarene ut til kunder til best mulig pris. Ringstad Transport en viktig partner i den daglige driften.

Les mer
logo

Fliser i særklasse

Ulfven selger håndlagde produkter og fliser av sement, marmor og terracotta til privatpersoner og bedrifter. Flisene er som små kunstverk og kan brukes i alle rom, på gulvet eller på veggen. Ulfven er et interiørkonsept som ble til da ekteparet Vibeke Mork Sandersen og Ole-Petter Mork Sandersen hadde brukt flere år med oppussing og jaktet etter unike produkter til sitt hjem - den gamle sveitsevillaen Ulfven i Rygge, utenfor Moss.

Les mer