Ringstad Transport - Moss

Bli kjent med noen av våre ansatte på kontoret

lastebil
ansatte

Terje William Ringstad

Daglig leder

Terje er oppvokst med lastebil. Allerede som guttunge viste han stor interesse for transportfaget. Som 20-åring kjøpte han sin første lastebil, før han tidlig på 90-tallet startet dagens Ringstad Transport sammen med faren. Under Terjes ledelse har selskapet blitt en betydelig aktør i transportmarkedet.

Send e-post

Martin Iversen

Salgs- og kundeansvarlig

Martin er en av bedriftens veteraner. Han startet karrieren sin hos oss som sjåfør i 2002, før han ble hentet inn som befrakter. I dag har Martin ansvaret for nysalg og kundeoppfølging i bedriften, noe som passer hans gode humør og omgjengelige personlighet.

Send e-post

Bjørn Tore Simensen

Befrakter/NK

Bjørn Tore har lang fartstid i bransjen. Han kom til Ringstad Transport i 2011, og har i dag ansvar for varebilene som går i trafikk hos oss. Bjørn Tore elsker jobben som befrakter, er god under press og takler det høye tempoet som kommer med distribusjon av stykkgods.

Send e-post

Rolf Aanonsen

Befrakter

Rolf Aanonsen kjenner bransjen godt - fra begge sider av bordet. Han startet karrieren som sjåfør, men har i dag plass bak kjørepulten. Det gir han stålkontroll på sjåførenes daglige utfordringer og oppgaver.

Send e-post

Henrik Måleng

Befrakter

Henrik er et ungt friskt pust inn på kjørepulten. Han er lærevillig, blid og energisk, og glad i å finne gode løsninger for våre kunder. Han har sin bakgrunn som avdelingsleder i XXL, og har stort fokus på service og kundetilfredshet. I dag har han ansvar for bedriftens varebiler, og sørger for både budbiler og faste stykkgodsruter satt i system.

Send e-post

Martin Mikalsen

Befrakter

Martin er det nyeste tilskuddet til Ringstad Transport. Med lang fartstid i bransjen, er han et verdifullt tilskudd til kjørekontoret. Martin er en ener på å legge opp kjøreruter, og har stålkontroll på at kundenes varer kommer frem til avtalt tid. Han er gjerne først på telefon, alltid like blid og serviceinnstilt.

Send e-post

Terje Didrik Nilsen

Lageransvarlig

Terje Didrik er en av bedriftens veteraner med fartstid tilbake til 90-tallet, først som sjåfør, og fra 2009 som ansvarlig for den nye lagerterminalen vår. Terje Didrik er vår egen perfeksjonist, og sørger for at det er rent og ryddig på og utenfor terminalen til enhver tid.

Send e-post

Mona Renander

Kontormedarbeider

Mona har lang fartstid fra bilbransjen. Hun jobbet i personbilmarkedet før hun kom til Ringstad Transport i 2007. I løpet av årene har hun utarbeidet fantastiske rutiner, og holder både sjåførene og folka på kjørepulten i ørene. Mona har ansvar for skader og erstatninger i bedriften, i tillegg til kundeoppfølging og håndtering av stordriftsavtaler.

Send e-post

Linda Fellungstad

Kontormedarbeider

Linda er ny hos oss, men langt i fra nykommer i transportbransjen. Med over 10 års fartstid, er hun et råskinn på kontorets backoffice oppgaver. Hun er alltid på jobb, tidlig og sent, og alltid med en smil på lur. Linda har ansvar for prising og fakturering, inngående og utgående avregninger og ellers alt av kontorarbeid. Har du et fakturaspørsmål, er det helt klart Linda du bør snakke med.

Send e-post

Cecilie Stakkeland

Befrakter

Cecilie er det nyeste tilskuddet til Ringstad Transport. Hun har allerede forsøkt seg på flere oppgaver internt i bedriften, men sitter nå som befrakter på kjørepulten med hovedansvar for vår kunde Strai Kjøkken. Dagene går med til å sy sammen gode ruter for distribusjon av kjøkken til privatkunder på det sentrale Østlandet. Cecilie er vår egen energibombe, strålende blid og alltid opptatt av å gjøre kunden fornøyd.

Send e-post

Kari Nordlie

Regnskapsansvarlig

Kari er kontorets kontrollør. Med stålkontroll på firmaets inngående og utgående fakturaer, holder hun alle bedriftens ansatte i ørene. Kari har lang fartstid innen regnskap, og jobbet hos flere store aktører før hun kom til oss i 2011. Har du spørsmål om kundereskontro eller en betaling, har Kari garantert svaret.

Send e-post

Ingrid Helgesen Ringstad

Administrativ leder

Ingrid har jobbet i Ringstad Transport i 15 år. Sammen med sin mann, har hun sørget for at Ringstad Transport har blitt den transportaktøren vi er i dag. Ingrid er kontorets leder, med ansvar for regnskap, personal og markedsføring. Hun er sosialt engasjert og sørger for at bedriften engasjerer seg, blant annet gjennom sponsing av lokale aktører.

Send e-post