Bli kjent med noen av våre ansatte på kontoret

lastebil
ansatte

Terje William Ringstad

Daglig leder

Terje er oppvokst med lastebil. Allerede som guttunge viste han stor interesse for transportfaget. Som 20-åring kjøpte han sin første lastebil, før han tidlig på 90-tallet startet dagens Ringstad Transport sammen med faren. Under Terjes ledelse har selskapet blitt en betydelig aktør i transportmarkedet.

Send e-post

Bjørn Tore Simensen

Befrakter/NK

Bjørn Tore har lang fartstid i bransjen. Han kom til Ringstad Transport i 2011, og har i dag ansvar for varebilene som går i trafikk hos oss. Bjørn Tore elsker jobben som befrakter, er god under press og takler det høye tempoet som kommer med distribusjon av stykkgods.

Send e-post

Rolf Aanonsen

Befrakter

Rolf Aanonsen kjenner bransjen godt - fra begge sider av bordet. Han startet karrieren som sjåfør, men har i dag plass bak kjørepulten. Det gir han stålkontroll på sjåførenes daglige utfordringer og oppgaver.

Send e-post

Henrik Måleng

Befrakter

Henrik er et ungt friskt pust inn på kjørepulten. Han er lærevillig, blid og energisk, og glad i å finne gode løsninger for våre kunder. Han har sin bakgrunn som avdelingsleder i XXL, og har stort fokus på service og kundetilfredshet. I dag har han ansvar for bedriftens varebiler, og sørger for både budbiler og faste stykkgodsruter satt i system. Henrik har også ansvar for nysalg og kundeoppfølging her hos oss, så dersom du ønsker at Ringstad Transport skal bli din transportør, er Henrik rett mann å snakke med!

Send e-post

Martin Lyby

Befrakter

Martin er vårt siste tilskudd på kjørepulten. Han jobber til daglig med distribusjon og stykkgodsplanlegging, og er full av ungdommelig pågangsmot. En skikkelig energibombe – som skaper god stemning både internt på kontoret og også blant våre sjåfører. Han har en bachelor i Markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, og har i dag ansvar for bedriftens sosiale medier. Med Martin på laget er Ringstad Transport godt skodd for å følge den rivende utviklingen på ulike sosiale plattformer.

Send e-post

Terje Didrik Nilsen

Lageransvarlig

Terje Didrik er en av bedriftens veteraner med fartstid tilbake til 90-tallet, først som sjåfør, og fra 2009 som ansvarlig for den nye lagerterminalen vår. Terje Didrik er vår egen perfeksjonist, og sørger for at det er rent og ryddig på og utenfor terminalen til enhver tid.

Send e-post

Mona Renander

Kontormedarbeider

Mona har lang fartstid fra bilbransjen. Hun jobbet i personbilmarkedet før hun kom til Ringstad Transport i 2007. I løpet av årene har hun utarbeidet fantastiske rutiner, og holder både sjåførene og folka på kjørepulten i ørene. Mona har ansvar for skader og erstatninger i bedriften, i tillegg til kundeoppfølging og håndtering av stordriftsavtaler. Mona har også jobbet knallhardt for at Ringstad Transport 2020 kunne smykke seg med både Miljøfyrtårn-sertifikat og Fair Transport-sertifikat – et sterkt konkurransefortrinn i dagens transportmarked.

Send e-post

Linda Fellungstad

Kontormedarbeider

Linda er ny hos oss, men langt i fra nykommer i transportbransjen. Med over 10 års fartstid, er hun et råskinn på kontorets backoffice oppgaver. Hun er alltid på jobb, tidlig og sent, og alltid med en smil på lur. Linda har ansvar for prising og fakturering, inngående og utgående avregninger og ellers alt av kontorarbeid. Har du et fakturaspørsmål, er det helt klart Linda du bør snakke med.

Send e-post

Kari Nordlie

Regnskapsansvarlig

Kari er kontorets kontrollør. Med stålkontroll på firmaets inngående og utgående fakturaer, holder hun alle bedriftens ansatte i ørene. Kari har lang fartstid innen regnskap, og jobbet hos flere store aktører før hun kom til oss i 2011. Har du spørsmål om kundereskontro eller en betaling, har Kari garantert svaret.

Send e-post

Ingrid Helgesen Ringstad

Administrativ leder

Ingrid har jobbet i Ringstad Transport i 15 år. Sammen med sin mann, har hun sørget for at Ringstad Transport har blitt den transportaktøren vi er i dag. Ingrid er kontorets leder, med ansvar for regnskap, personal og markedsføring. Hun er sosialt engasjert og sørger for at bedriften engasjerer seg, blant annet gjennom sponsing av lokale aktører.

Send e-post

Monica Johnsrud

Kontormedarbeider

Monica står for tidenes comeback i Ringstad Transport! Etter flere år som kontormedarbeider på midten av 2000 tallet, valgte hun nye utfordringer i Hølen i 2011. Heldigvis ble lengselen etter transportbransjen og kollegaene i Ringstad Transport for stor, og hun er nå endelig tilbake.
Monica har ansvar for booking, og deler ellers arbeidsoppgaver med Linda med full kontroll på ordre, fakturaer og avregninger. Dette er et tospann det svinger av!

Send e-post